Advertisement
Novinky
Oblíbené
Anketa
Kupujete si typový projekt?
  
Odkazy
Vyhledávání
Přihlášení
Jméno
Heslo
Zapamatovat
Zapomenuté heslo?
NovinkyProjektyKontakt
NovinkyProjektyKontakt
Řešení podkroví rezidence hvězdárny Nižbor
ImageProjekt představuje řešení rekonstrukce interiéru podkroví překrásného objektu hvězdárny v Nižboru.
Jedná se o prostor zcela svébytný svou dispozici a funkcí, která má plnit představu odpočinku světového modního návrháře Osmany Laffity, jenž je vlastníkem nemovitosti a zadavatelem.
Dispozice je řešena jako jeden velký odpočinkový prostor s otevřenou koupelnou a prostorem kopule s využitím transparentního materiálu pro pozorování oblohy, zde je situován bar s posezením.
Řešení si vyžádalo mnoho času řešením zejména studií osvětlení tohoto architektonicky nesmírně zajímavého prostoru (kopule a přilehlé místnosti).
Soutež Senior Rezidence
ImageEvropská soutež Senior Rezidence, vypsaná společnosti Nemetschek. Přesné zadání stavby na danném pozemku s danným počtem tří podlaží a zastavěnou plochou, bylo výzvou pro náš tým pro vypracování projektu účastnící se evropské soutěže. Budova domova pro seniory je citlivě zasazena do krajiny při zachování všech požadavných atributů dopravní dostupnosti, pohybu invalidů apod. Tvar budovy umožňuje ostínit provozní části stavby od částí určených pro pobyt osob.
Zastřešení terasy v podkroví, Kutná Hora
ImageProjekt řeší úpravu terasy, která je zapuštěna do stávající sedlové střechy. Terasa je užívána minimálně a potřeby na obytnou plochu jsou vyšší. Z toho důvodu bylo navrženo zastřešení stávající terasy s prosklenou stěnou čela vikýře orientovanou na východ. Z potřeb co nevětšího obytného prostoru vznikl z několika variant tvar vikýře.
Novostavba velkého domu, Předboj
ImageProjekt představuje návrh novostavby vily v Předboji u Prahy. Dům s výraznou zimní zahradou je sebevědomým architektonickým řešením vhodným pro náročnější klientelu. Dům je díky své dispozici velmi pohodlný, prostorný a vhodný pro větší rodinu či soužití dvou generací.
Návrh zastřešení bazénu, Kutná Hora
ImageRodinný dům, jehož dominantou jsou střechy, se potýká s problémem využití bazénu otevřeného v našich klimatických podmínkách. Projekt řeší zastřešení bazénu kruhového tvaru, včetně přístavby zimní zahrady, čímž dojde ke zvětšení obývacího prostoru. Hmotově koresponduje tvar obestavěné bazénu s tvarem věžičky, avšak s nižším vrcholem.
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Další > Konec >>

Výsledky 10 - 18 z 25